Με Αλαφούζο και χατ-τρικ Καρέλη

Με Αλαφούζο και χατ-τρικ Καρέλη

Νίκος Ρόλλας
Με Αλαφούζο και χατ-τρικ Καρέλη

bet365

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είδε από κοντά το φιλικό με την Κ-20, όπου ο Καρέλης πέτυχε τα 3 από τα 4 γκολ των «πράσινων».

Υπό το βλέμα του Γιάννη Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γεώργιος Καλαφάτης».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την παρουσία του θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στήριξης στους παίκτες και τεχνική ηγεσία, ενόψει των παιχνιδιών με την Σταντάρ Λιέγης, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να δει και το φιλικό με την ομάδα Κ-20.

Από αυτό απουσίαζαν οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς που έκαναν ασκήσεις τακτικής, αλλά και ο Μπαιράμι που ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, όμως ο Καρέλης φρόντισε να... καλύψει τα κενά που άφησαν.

Με τρία δικά του γκολ και με άλλο ένα από τον Ντίνα, οι «μεγάλοι» επικράτησαν 4-0 των μικρών.

Στο ξεμούδιασμα αυτό, ο Γιάννης Αναστασίου, χρησιμοποίησε τους: Στιλ, Σπυρόπουλο, Ρισβάνη, Αθανασόπουλο, Χουχούμη, Δώνη, Σταματάκη, Κλωναρίδη, Ντίνα, Καρέλη και Μπούρμπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα