Όκιτς: «Φαβορί ο Ατρόμητος αλλά μπορούμε την πρόκριση!»

Όκιτς: «Φαβορί ο Ατρόμητος αλλά μπορούμε την πρόκριση!»

Όκιτς: «Φαβορί ο Ατρόμητος αλλά μπορούμε την πρόκριση!»

bet365

Ο πρώτος σκόρερ της Σαράγεβο και πρωταγωνιστής στην πρόκριση επί της Χάουγκεσουντ, Σέβκο Όκιτς, χρίζει φαβορί τον Ατρόμητο στο Gazzetta αλλά... προειδοποιεί τους Περιστεριώτες!

Ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Σεράγεβο, την αντίπαλο του Ατρομήτου στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι ο Σέβκο Όκιτς. Ο άσος της μιλάει στο Gazzetta.gr για αυτό το ευρωπαϊκό ζευγάρι. Διαβάστε αναλυτικά:

- Η ομάδα σου όπως έχετε πει είναι σε καλή κατάσταση. Μπορείτε να προκριθείτε σε βάρος του Ατρόμητου;

Πρώτα απ' όλα είχαμε έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο στον προηγούμενο γύρο. Η Χαουγκεσούντ είναι μία καλή ομάδα, όμως κερδίσαμε στη Νορβηγία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Σεβόμαστε πολύ τον Ατρόμητο. Είναι μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα.

- Πιστεύεις πως η έδρα θα παίξει σημαντικό ρόλο;

Το πρώτο παιχνίδι θα είναι στο Σεράγεβο. Για εμάς αυτό είναι καλό επειδή έχουμε εξαιρετικούς οπαδούς. Με την βοήθειά τους έχουμε πάρει καλά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να δείξουμε μεγάλη προσοχή διότι ο Ατρόμητος πέρυσι είχε κερδίσει την Άλκμααρ εκτός έδρας.

- Τι άποψη έχεις για τον Ατρόμητο; Τι εικόνα έχεις σχηματίσει;

Όπως είπα και πριν ο Ατρόμητος έχει μία καλή και έμπειρη ομάδα. Η άμυνά τους είναι πολύ καλή και θα είναι δύσκολο για εμάς να σκοράρουμε. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να βρούμε τον τρόπο.

- Τι θα κάνετε για να σκοράρετε;

Τα πάντα. Θα είναι δύσκολο. Το ξέρουμε αλλά δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε. Θα παίξουμε γρήγορα και άκρως επιθετικά.

- Ποιός είναι το φαβορί;

Ο Ατρόμητος σίγουρα. Παίζει σε καλύτερη λίγκα και έχουν στα πόδια τους καλά και δύσκολα ματς. Πιστεύω όμως πως και εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας. Πως μπορούμε την πρόκριση. Ο Ατρόμητος όμως είναι το φαβορί.

- Σας αγχώνει πως από την Βοσνία συνεχίζετε μόνο εσείς στην Ευρώπη;

Όχι. Κανένα άγχος δεν υπάρχει. Είμαστε απλά χαρούμενοι που συνεχίζουμε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα