Κατσικάς: «Αφοσίωση και βελτίωση»

Κατσικάς: «Αφοσίωση και βελτίωση»

Gazzetta team
Κατσικάς: «Αφοσίωση και βελτίωση»

bet365

Ο Γιώργος Κατσικάς στάθηκε περισσότερο στα στοιχειά που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην προετοιμασία της ομάδας στην Ολλανδία, αλλά και στην βελτίωση που θέλει η ομάδα.

Ο Γιώργος Κατσικάς μίλησε στον OTE TV λέγοντας τα εξής: «Θέλουμε να δούμε πως θα βελτιωθούμε στην φυσική κατάσταση και την τακτική. Το σκορ περνάει σε δεύτερη μοίρα. Το μόνο που πρέπει να κρατήσουμε είναι το τι μας λέει ο προπονητής μας. Να γυρίσουμε και να αφοσιωθούμε σε ότι μας λέει ο προπονητής για να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα. Να κρατήσουμε την ομαδική δουλειά. Μέσα από την ομαδική δουλειά και την συνεργασία να κρατήσουμε ότι μπορούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Όλοι είμαστε κουρασμένοι. Είναι γνωστό αυτό. Κρατάω την δουλειά που γίνεται εδώ. Να γίνουμε έτσι καλύτεροι και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας μετά. Έχουμε άλλα 3-4 φιλικά που είναι εξίσου σημαντικά με όσα δώσαμε. Έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε πιο έτοιμοι για την Ευρώπη. Να πετύχουμε τους στόχους μας και να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα