Συγκινητικό «αντίο» μετά από εννέα χρόνια στο Ατσαλένιο…

Gazzetta team
Συγκινητικό «αντίο» μετά από εννέα χρόνια στο Ατσαλένιο…

bet365

Ο Χρήστος Αναστασίου αποτέλεσε ένα από τα ποδοσφαιρικά φυντανάκια που ανέδειξαν οι ακαδημίες του ΠΟΑ… Από τα τμήματα υποδομής στη συνέχεια στα αγωνιστικά των ακαδημιών και τα τελευταία χρόνια στον Κεραυνό.

Ο Χρήστος Αναστασίου πέρασε εννέα χρόνια στο Ατσαλένιο, χρόνια σπουδαία για εκείνον και την οικογένειά του. Εδώ κάπου όμως ο κύκλος αυτός κλείνει καθώς για λόγους σπουδών φεύγει για την Αθήνα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νέους Δραπετσώνας. Χθες αποδεσμεύτηκε και τυπικά από την ομάδα του Κεραυνού αν και θα συνεχίσει να προπονείται μαζί τους μέχρι να φύγει οριστικά από το νησί και μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα.

Το «αντίο» του Χρήστου Αναστασίου στην μεγάλη οικογένεια του ΠΟΑ είναι συγκινητικό. Σε επιστολή του στο grandsport.gr δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους προπονητές του, τους διοικούντες αλλά κυρίως τους συμπαίκτες του, με τους οποίους βήμα-βήμα προσώρησαν την ποδοσφαιρική τους πορεία.

Διαβάστε τα συγκινητικά λόγια του 18χρονου ποδοσφαιριστή…

«Γράφοντας λίγα λόγια για τους ανθρώπους, που τόσα χρόνια στήριξαν τις προσπάθειές μου στον αθλητισμό, μου έρχονται μνήμες που θα ήθελα να τις μοιραστώ μαζί τους.

Πόσο όμορφα αισθάνθηκα όταν πριν από 9 χρόνια βρέθηκα στη μεγάλη οικογένεια της ακαδημίας του Π.Ο.Α.

Πόση ασφάλεια ένοιωσα όταν με αγκάλιασαν και με έκαναν μέλος αυτής της οικογένειας, όταν μου άπλωσαν το χέρι και με έκαναν να νοιώσω μοναδικός.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν στιγμές όμορφες, δύσκολες, δυσάρεστες αλλά πάντα καλοπροαίρετες. Πόσα ευχαριστώ να πω και σε πόσους άραγε;

Νιώθω όμως ότι κάποιους ανθρώπους το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι να πω ένα μεγάλο Ευχαριστώ!Ξεκινώ λοιπόν από τους προπονητές μου:

Τον κύριο Μιχάλη Μαστρογιαννάκη, που πρώτος με αγκάλιασε και μου έδωσε κουράγιο και δύναμη να ξεκινήσω τα πρώτα μου βήματα στο ποδόσφαιρο. Κύριε Μιχάλη (κόουτς) σας χρωστάω πολλά και ένα Ευχαριστώ δε φτάνει.

Τον κύριο Μανώλη Κλινάκη που με εμπιστεύθηκε και μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στο πρώτο μου τουρνουά στα Γιαννιτσά το 2007. Κύριε Μανώλη, μπορεί να είχαμε τις διαφωνίες μας αλλά μου μάθατε πολλά.

Τέλος ευχαριστώ τον κύριο Σωτήρη Συνάνη (υπεύθυνο των ακαδημιών) και τελευταίο προπονητή μου στον ΚΕΡΑΥΝΟ σ’ αυτή την εννιάχρονη πορεία μου. Κύριε Σωτήρη δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που μου δώσατε να φορέσω τη φανέλα του Κεραυνού. Νομίζω ότι η συνεργασία μας υπήρξε άψογη. Σας Ευχαριστώ και ελπίζω να ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Π.Ο.Α. και του ΚΕΡΑΥΝΟΥ για την αμέριστη βοήθειά τους.

Αφήνω το τελευταίο μου ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου και φίλους μου όλα αυτά τα χρόνια (και δε γράφω ονόματα για να μην ξεχάσω κάποιον), με την υπόσχεση να μη χαθούμε ποτέ… Καλή επιτυχία φέτος στο πρωτάθλημα…. θα σας παρακολουθώ από την Αθήνα. Ήταν τα καλύτερά μου χρόνια και νιώθω πολύ τυχερός που τα έζησα μαζί σας.

Η ακαδημία του Π.Ο.Α. θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή για όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Είναι ένα σωματείο που μπορεί να παρέχει πολλά στους παίχτες του, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο στις μέρες μας.

Ελπίζω και εύχομαι να μπορέσω να προσφέρω κάποτε με τη σειρά μου τις εμπειρίες και τις γνώσεις μου στον αγαπημένο μου σύλλογο.

Με απεριόριστη εκτίμηση

Χρήστος Αναστασίου».

 

Τελευταία Νέα