Έκλεισε 3 φιλικά ο Πανθρακικός

Gazzetta team
Έκλεισε 3 φιλικά ο Πανθρακικός

bet365

Μπορεί η ομάδα της Θράκης να βρίσκεται στην Πολωνία, αλλά ήδη έκλεισε ο προγραμματισμός για τα φιλικά της επί ελληνικού εδάφους.

Σε υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Πανθρακικού, στην Πολωνία όπου και βρίσκεται.

Η ομάδα της Κομοτηνής, την Κυριακή στις 11:00 θα δώσει το δεύτερο φιλικό της παιχνίδι με την Ισραηλινή Άστοντ, ενώ ήδη κλείστηκαν άλλα τέσσερα επί ελληνικού εδάφους.


Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου αναφέρει: "Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού στην Πολωνία υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου και των συνεργατών του. Οι ρυθμοί από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας είναι υψηλοί και δεν μειώνονται παρά την διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων στην Πολωνία.

Μετά τον πρώτο αγώνα επί της Χαποέλ Ρανανά, υπάρχει την Κυριακή (στις 11:00 τοπική ώρα) ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ισραηλινή Άστοντ, μια συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και αποτελεί ευκαιρία για τους προπονητές να δούνε τον βαθμό ανταπόκρισης των παιχτών.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε δυο προπονήσεις με ασκήσεις βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι προπονήσεις διεξάγεται διπλό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα σχετικός ανταγωνισμός και τα πειράγματα με το τέλος της συνάντησης.

Πέρα από την προετοιμασία που πραγματοποιείται στην Πολωνία, οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα ακολουθήσει η ομάδα με την επιστροφή της.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

6 Αυγούστου: Αχαρναϊκός – Πανθρακικός (η αναμέτρηση θα διεξαχθεί σε γήπεδο κοντά στην Δράμα)

9 Αυγούστου: Πανθρακικός – Πανσερραϊκός

10 Αυγούστου: Πανθρακικός – Skoda Ξάνθη

16 Αυγούστου: Βέροια – Πανθρακικός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα