Ξανά για Μποτία οι Ισπανοί

Ξανά για Μποτία οι Ισπανοί

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά για Μποτία οι Ισπανοί

bet365

Τον Αλμπέρτο Μποτία ξαναφέρνουν στο Λιμάνι οι Ισπανοί αφήνοντας να εννοηθεί πως αποχωρεί άμεσα ο Κώστας Μανωλάς. Και παλι για Τόμας Ρινκόν οι Γερμανοί.

Και φέτος η ομάδα της Σεβίλλης έχει την... τιμητική της στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Ένας ακόμα παίκτης της επανέρχεται στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική. Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Μποτία, τον σέντερ μπακ που ήταν πέρυσι δανεικός στην Έλτσε (γεννημένος το 1989 και με ύψος 1.88 μ.). Οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο Μποτία έχει αρκετές πιθανότητες να κλείσει στους πρωταθλητές Ελλάδας αφήνοντας να εννοηθεί πως θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κώστα Μανωλά, που με τα υπάρχοντα δεδομένα και με την ζήτηση που έχει δύσκολα θα μείνει στον σύλλογο. Εκτός αυτού στην Γερμανία υπήρχαν και το Σάββατο ρεπορτάζ για τον Τόμας Ρινκόν. Εμφανίζεται να απασχολεί τον Ολυμπιακό, την Στουτγκάρδη και την Ρεάλ Σοσιεδάδ.

* Ο Ολυμπιακός έκανε το Σάββατο προπόνηση στο Σικάγο ενόψει της Λίβερπουλ. Ο Μίτσελ ετοιμάζει αλλαγές και... εκπλήξεις για αυτό το ματς.

** Νέα ρεπορτάζ για τον Οσβάλντο και τον Ολυμπιακό δημοσιεύτηκαν στην Ιταλία. Μιλούν για ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και της Γιουβέντους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα