Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός

bet365

Όλους τους παίκτες στη διάθεσή του είχε ο Γιάννης Αναστασίου στην πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (26/7) εν όψει της αναμέτρησης με την Σταντάρ Λιέγης.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί, για το ματς της Τετάρτης στο Βέλγιο στο πλαίσιο της γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο Γιάννης Αναστασίου είχε άπαντες στη διάθεσή του, ενώ το πρόγραμμα για τους παίκτες του «τριφυλλιού» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας.

Οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς θα προπονηθούν ξανά σήμερα στις 5:30 το απόγευμα, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα δώσουν φιλικό με την ομάδα Κ20, στις 7.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα