«Άκυρο» για Ρισβάνη στον Εργοτέλη

Gazzetta team
«Άκυρο» για Ρισβάνη στον Εργοτέλη

bet365

Τον δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη ζήτησε ο Εργοτέλης, με τον Παναθηναϊκό να μην συζητά καν το ενδεχόμενο αυτό...

Την περίπτωση του Σπύρου Ρισβάνη εξέτασε σύμφωνα με δημοσίευμα ο Εργοτέλης, με τον Παναθηναϊκό όμως να είναι αρνητικός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Live Sport», οι κρητικοί προσέγγισαν το «τριφύλλι» τόσο για τον Ρισβάνη, όσο και για τον Νίκο Μαρινάκη.

Η απάντηση που πήραν από τον Παναθηναϊκό σε ότι αφορά τον Έλληνα στόπερ όμως ήταν αρνητική. Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει τον καλύτερο πρωτοεμφανιζόμενο ποδοσφαιριστής της περασμένης σεζόν και δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο δανεισμού του.

Σε ότι αφορά τον Νίκο Μαρινάκη, ο δεξιός οπισθοφύλακας όλο αυτό τον καιρό αναζητά κάτι καλύτερο από έναν δανεισμό στην Ελλάδα. Γι' αυτό το λόγο έχει απορρίψει εδώ και καιρό την περίπτωση της Νίκης Βόλου, ενώ δεν... τρελαίνεται να επιστρέψει στην ιδιαίτερή του πατρίδα και να αγωνιστεί στον Εργοτέλη.

Έτσι, αναζητά μια καλύτερη λύση στο θέμα του δανεισμού του και σύμφωνα με την «Goal» έχει πρόταση τόσο από Ολλανδία, όσο και από Ιταλία και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το που θα παραχωρηθεί...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα