Τα νούμερα στον ΟΦΗ

Τα νούμερα στον ΟΦΗ

Gazzetta team
Τα νούμερα στον ΟΦΗ

bet365

Τα νούμερα που θα φοράνε στις φανέλες τους την νέα σεζόν, επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με ελάχιστους να αλλάζουν... Το 1 ο Δασκαλάκης, το 10 ο Φραγκουλάκης.

Τους αριθμούς που θα φορούν στην φανέλα τους τη νέα χρονιά, επέλεξαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, με τους περισσότερους να μένουν... πιστοί σε αυτά της περασμένης σεζόν.

Με το 9 και το 10 να έχουν μείνει κενά μετά τις αποχωρήσεις των Ντούντου και Παπάζογλου, οι Φραγκουλάκης και Πετρόπουλος αντίστοιχα, είχαν εύκολη επιλογή...

Σε ότι αγορά το Νο 1 της νέας περιόδου για τον ΟΦΗ, αυτό περνάει από τον Ματίας Βερόν που επίσης αποχώρησε, στον Σήφη Δασκαλάκη ο οποίος εγκατέλειψε το 41.

Επίσης, ο Σίσιτς, βρήκε την ευκαιρία να πάρει το 7, μιας και έμεινε... ορφανό μετά την αποχώρηση του Γκαλέτι, ενώ και ο Γιάννης Στάθης φέτος θα φοράει το 25 και όχι το 87, ενώ ο Αρτόλα επέλεξε το 17 και ο Φαζός το 33.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα