Θυμήθηκαν τα παλιά για χάρη του Ντέκο!

Θυμήθηκαν τα παλιά για χάρη του Ντέκο!

Gazzetta team
Θυμήθηκαν τα παλιά για χάρη του Ντέκο!

bet365

Την τιμητική του είχε στο Οπόρτο ο Ντέκο την Παρασκευή, όπου διεξήχθη προς τιμήν του φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Πόρτο και την Μπαρτσελόνα...

Σε ένα άκρως γιορτινό κλίμα, Πόρτο και Μπαρτσελόνα, έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι με πολλά γκολ και θέαμα (φαίνεται άλλωστε από το τελικό 4-4) ώστε να τιμήσουν τον μεγάλο Ντέκο, που τίμησε την φανέλα και των δύο ομάδων.

Ο 36χρονος πλέον Ντέκο, έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο από το 2013 και ένα χρόνο μετά οι δύο ομάδες με τις οποίες έγραψε ιστορία αποφάσισαν να τον τιμήσουν. Έτσι, πολλοί πρώην συμπαίκτες του, μεταξύ των οποίων και οι Μέσι, Ετό, έδωσαν το παρών στο φιλικό που έγινε στην Πορτογαλία και είχαν την ευκαιρία να... θυμηθούν για λίγο τα παλιά!

Το τρίγωνο Ετό, Μέσι, Ντέκο που αγωνίστηκε στο δεύτερο μέρος άφησε απόλυτα ευχαριστημένους όσους βρέθηκαν στο Ντραγκάο. Γιατί; Εύκολη απάντηση, αρκεί κάποιος να θυμηθεί τι έκαναν και οι τρεις μαζί όταν βρίσκονταν στην Μπαρτσελόνα... Σαν να μην πέρασε μία μέρα!

Για την ιστορία, ο Ντερλέι στο 3' έκανε το 1-0, με τον Μακάρθυ στο 14 να διπλασιάζει τα τέρματα της Πόρτο, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος αρχικά ο Ετό στο 53' μείωσε σε 2-1, πριν ο Ντέκο πέντε λεπτά αργότερα σημειώσει το 2-2. Στο 62', η Πόρτο πήρε εκ νέους το προβάδισμα με τέρμα του Γιανκάουσκας, με τον Ετό στο 67' να κάνει το 3-3, πριν ο Μέσι στο 80' δώσει το προβάδισμα στην Μπάρτσα για πρώτη φορά. Ο Ντέκο όμως είχε ένα γκολ και με την φανέλα της Πόρτο και έτσι στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Πόρτο: Μπαϊα (43' Μπρόυνο Βαλέ), Φερέιρα, Κόστα (31' Αντράντε, 59' Καρβάλιο), Εμανουέλ, Βαλέντε (31' Σίλβα, 59' Ρούμπενς), Κοστίνια, Μανίς, Μέντες, Ντέκο (36' Ρικάρντο Φερνάντες), Ντερλέι (31' Γιανκάουσκας), Μακάρθυ (43' Κονσεϊσάο)

Μπαρτσελόνα: Γιορκέρα, Μπελέτι, Σιλβίνιο, Όλεγκερ, Βαν Μπρόνχορστ, Ντάβιντς (45' Ντέκο, 76' Εζκέρο), Τζέραρντ, Βαν Μπόμελ, Γκούντιονσεν (27' Λουιζάο), Ζιουλί (45' Μέσι), Εζκέρο (45' Ετό)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα