Έστειλαν στην δεύτερη ομάδα τον Πουλίδο!

Έστειλαν στην δεύτερη ομάδα τον Πουλίδο!

Δημήτρης Τομαράς
Έστειλαν στην δεύτερη ομάδα τον Πουλίδο!

bet365

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες με τον μεξικάνικο σύλλογο να τον στέλνει για... τιμωρία να προπονείται με τη Β' ομάδα!

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς με τα όσα γίνονται μεταξύ της Τίγκρες και του Άλαν Πουλίδο. Την Παρασκευή παίχθηκε ένα ακόμα επεισόδιο στο πολύμηνο αυτό σίριαλ. Η διοίκηση αποφάσισε να στείλει τον παίκτη να προπονείται με την δεύτερη ομάδα καθώς του... χρεώνει πως δεν δείχνει την απαιτούμενη συμπεριφορά απέναντι στον σύλλογο, μετά την επιστροφή του από το Μουντιάλ, πιέζοντας έτσι να φύγει για την Ευρώπη.

Βάσει των όσων αναφέρουν στο Μεξικό ο Πουλίδο έστειλε... τελεσίγραφο στην διοίκηση. Τόνισε πως θέλει να φύγει από την ομάδα. Όταν δεν έλαβε την απάντηση που ήθελε ζήτησε να λείψει από την προπόνηση. Όπως διαπιστώνεται από τον Τύπο της χώρας ο Πουλίδο προσπαθούσε όλες αυτές τις μέρες να βρει διάφορες προφάσεις για να μην προπονείται κανονικά.

Η διοίκηση αποφάσισε να τον στείλει μέχρι νεωτέρας να κάνει προπόνηση με τη Β' ομάδα. Αυτή είναι η... τιμωρία που αποφάσισε για εκείνον. Ο Άλαν Πουλίδο από την μεριά του πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. Επίσης από την Τίγκρες διαρρέεται πως ο παίκτης έχει λείψει από τότε που γύρισε από τουλάχιστον δύο προπονήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα