Είδε το φιλικό της Ξάνθης ο Τοροσίδης

Δημήτρης Τομαράς
Είδε το φιλικό της Ξάνθης ο Τοροσίδης

bet365

Ο Βασίλης Τοροσίδης παρακολούθησε από κοντά το φιλικό της Ξάνθης με την Βέροια, που έληξε 1-1. Ανεπίσημο ντεμπούτο για Σάκη Τσιώλη.

Ανάμεσα στους αρκετούς θεατές του αγώνα των δύο ομάδων ήταν και ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Ρόμα και πρώην παίκτης της Ξάνθης, Βασίλης Τοροσίδης. Είδε την αναμέτρηση μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Άρη Πιαλόγλου. Από εκεί και πέρα στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας της η ακριτική ομάδα αντιμετώπισε την Βέροια στο γήπεδό της στα Πηγάδια.

Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Λουσέρο και Καλτσά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάκης Τσιώλης στην ανεπίσημη πρεμιέρα του στον πάγκο της ξανθιώτικης ομάδας, είχε την ευκαιρία να δει τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας μετά από μία σειρά αρκετών προπονήσεων. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι απείλησαν με τις κεφαλιές των Μπαρέττα - Σολτάνι και το σουτ του Μπαξεβανίδη που όμως δεν βρήκαν τον στόχο ενώ ο Εσπάρθα για την Βέροια νικήθηκε από τον Κυριακίδη στο τετ α τετ που είχε μαζί του.

Στο Β' μέρος τόσο ο Σάκης Τσιώλης, όσο και ο Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές τους. Στο 60ό λεπτό ο Ολιβέιρα έβγαλε όμορφη κάθετη πάσα στον Λαζαρίδη και ο τελευταίος κέρδισε το πέναλτι. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Αντριάν Λουσέρο κάνοντας το 1-0.

Στο 70’ ο Καλτσάς με εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση ισοφάρισε σε 1-1. Λίγο αργότερα (71’) ο Ζαρόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Μάνου μέσα από την περιοχή ενώ το σουτ του Καλτσά πέρασε άουτ στο 80’, όπως και η προσπάθεια του Λισγάρα στο 83’. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ευάγγελος Κιοτζένης (Χατζημωυσιάδης - Εμπλιούκ) ενώ 4ος διαιτητής ο Σοφοκλής Γιαλαμουίδης.

Η σύνθεση της Ξάνθης: Κυριακίδης (46’ Ζαρόπουλος), Μπαξεβανίδης (57’ Κολλαράς), Γούτας (65’ Τσαμούρης), Καρυπίδης (46’ Λισγάρας), Πασχαλάκης (65’ Παπαδημητρίου), Λουσέρο (66’ Ορφανίδης Λ.), Βασιλακάκης (65’ Ορφανίδης Π.), Φλίσκας (57’ Λαζαρίδης), Μπαρέττας (46’ Ολιβέιρα), Σολτάνι (46’ Παπαστεριανός) και Ράνος (57’ Νάκας).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα