Φιλική ισοπαλία για Εργοτέλη στην Κύπρο

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική ισοπαλία για Εργοτέλη στην Κύπρο

bet365

Ισόπαλη 1-1 έληξε η φιλική αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Δόξα Κατωκοπιάς. Το παιχνίδι διεξήχθη στο Μακάρειο Στάδιο της Λευκωσίας και ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό της ομάδας στην Κύπρο.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με σουτ του Χ. Γκονζάλες στο 42ο λεπτό. Ο Εργοτέλης ισοφάρισε με πλασέ του Ταουσιάνη στο 72ο λεπτό, έπειτα από πάσα του Νύκταρη. Επίσης ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ γκολ με κεφαλιά (54') του Μέγι. Η σύνθεση του Εργοτέλη στον αγώνα αυτόν είχε ως εξής: Καβουσάκης (46' Δερμιτζάκης), Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (57' Σαϊνάτι), Πίτσος (57' Κασαπάκης), Μέγι, Κοζορώνης (46' Ταμέζε), Στράους (57' Άλα), Χαντί (46' Γιουσούφ) Επιτάσιο (46' Νύκταρης), Παμλίδης (46' Μπαμ Μπαμ) και Χρυσοφάκης (46' Ταουσιάνης).

Μετά το τέλος του αγώνα ο Χουάν Φεράντο, τόνισε: «Ήταν ένα παιχνίδι, όπως και τα προηγούμενα φιλικά, όπου θέλαμε να δούμε στο γήπεδο πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Είδαμε θετικά στοιχεία. Ήταν ένα ματς όπου δώσαμε και αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που είναι υπό δοκιμή. Ολοκληρώσαμε την προετοιμασία της ομάδας στην Κύπρο, θέλαμε και καταφέραμε να περάσουμε κάποια θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου οι οποίοι δούλεψαν σκληρά σε όλο το διάστημα της παραμονής μας στην Κύπρο. Πλέον γυρίζουμε στο Ηράκλειο για το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας μας μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος». Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Εργοτέλη στον Αγρό της Κύπρου ολοκληρώνεται το Σάββατο. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο (στις 11 το πρωί) από το αεροδρόμιο της Πάφου με προορισμό το Ηράκλειο. Στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» θα φτάσει στη 13.10.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα