Και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μέζα

Δημήτρης Τομαράς
Και επίσημα στον Ολυμπιακό Βόλου ο Μέζα

bet365

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει την μεταγραφική αντεπίθεση καθώς ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του Χεσούς Μανουέλ Μέζα Μορένο.

Ο 28χρονος (6/1/86) μέσος από τη Βενεζουέλα ξεκίνησε την καριέρα του στην Εστουντιάντες της χώρας του για να ακολουθήσουν οι Ζαμόρα (Βενεζουέλα), Ατλας (Μεξικό), Καράκας (Βενεζουέλα), Αλ Αραμπί (Κατάρ) και Αλ Σάαμπ (ΗΑΕ). Ο Χεσούς Μέζα, ο οποίος έχει φορέσει έξι φορές τη φανέλα της Εθνικής Βενεζουέλας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό Βόλου και μετά ανακοινώθηκε. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό Βόλου. Νιώθω μεγάλη υπευθυνότητα απέναντι στη διοίκηση και στον κόσμο της ομάδας. Έχω θέσει υψηλούς στόχους και μέσα από την σκληρή δουλειά είμαι σίγουρος ότι θα τους πετύχω για να βοήθησω τη νέα μου ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα