Eξασφάλισε ενημερότητα ο Πανιώνιος!

Δημήτρης Τομαράς
Eξασφάλισε ενημερότητα ο Πανιώνιος!

bet365

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως διασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα. Είναι μία αναμφίβολα πολύ σημαντική εξέλιξη για την ομάδα..

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας: «Η επιτροπή σωτηρίας της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αντικειμενικός σκοπός της επετεύχθη. Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών για την στελέχωση του ρόστερ της. Ταυτόχρονα πέτυχε την άρση των κατασχέσεων που της είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στα ταμειακά της διαθέσιμα και οικονομική ρευστότητα.

Πλέον και η επιτροπή Σωτηρίας μεταλλάσσεται σε επιτροπή ανασυγκρότησης και αναγέννησης του ιστορικού Πανιωνίου με μοναδικό στόχο να κατακτήσει και πάλι η ομάδα μας την θέση που της αρμόζει στα υψηλότερα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαιρικού στερεώματος. Προς την κατεύθυνση αυτή θα πορευτούμε προκειμένου ο κόσμος του Πανιωνίου να κερδίσει και πάλι την περηφάνια του, που κάποιοι σκόπιμα φρόντισαν να του την στερήσουν.

Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν για όλα. Προς το παρόν, σηκώνουμε τα μανίκια μας και εργαζόμαστε όλοι μας προκειμένου να είναι ο Πανιώνιος ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία του και στην βαριά φανέλα του». Τα νέα για τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης σίγουρα είναι άκρως ευχάριστα και του δημιουργούν άλλες προοπτικές για τη νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα