Τι έκανε ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Τι έκανε ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Τι έκανε ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης είναι ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δείτε τι έκανε...

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης εμφανίστηκε στη ζωή της Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν από πέντε χρόνια και αμέσως ανέλαβε να «χτίσει» μια ισχυρή ομάδα. Αυτή ήταν η εντολή τού στενού φίλου του, Μιτς Γκολντχάρ, ο οποίος ουσιαστικά του ανέθεσε «εν λευκώ» τα ηνία της Μακάμπι. Από τα χέρια του περνούσαν τα πάντα. Από τα συμβόλαια και τις μεταγραφές παικτών, μέχρι και την «εικόνα» προς τα έξω του ισραηλινού συλλόγου.

Ανέλαβε τις επαφές με την ΟΥΕΦΑ, την ECA και φρόντισε να αξιοποιήσει πολύ καλά το… χαρτί, που άκουγε στο όνομα Γιόχαν Κρόιφ. Ο μπαμπάς τού σημερινού τεχνικού διευθυντή της Μακάμπι, Ζόρντι Κρόιφ, βρέθηκε προσκεκλημένος της ομάδας σε πάρα πολλές εκδηλώσεις και αυτό συνέβαλε πολύ στη μεγαλύτερη δημοσιότητα και αίγλη, που, ούτως ή άλλως, την έχει η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε κάθε άθλημα στο Ισραήλ.

Ο Ιάκωβος Αγγελίδης χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ραντεβού που είχε στη ζωή του ο Καναδός δισεκατομμυριούχος, ιδιοκτήτης από το 2009 της Μακάμπι, Μιτς Γκολντχάρ. Ένα χρόνο αφού αγόρασε την ομάδα, ο Γκολντχάρ έχρισε τον Κύπριο «δεξί χέρι του», καθώς ήξερε πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να κάνει λάθος. Αλλωστε, γνωρίζονταν από το κοινό διάστημα της παρουσίας του στο Τορόντο, όπου αναπτύχθηκε μια ισχυρή φιλία.

Ένα από τα σημαντικά θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο Ιάκωβος Αγγελίδης όλα αυτά τα χρόνια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν η κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου στην περιοχή της Πετάχ Τκίβα. Ηταν κάτι που το ήθελε ο ιδιοκτήτης, αλλά υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο, καθώς η ομάδα θα άφηνε το ιστορικό «Μπλούμφιλντ» και μετακόμιζε εκτός Τελ Αβίβ, ενώ παρουσιάστηκαν πολλά γραφειοκρατικά προβλήματα.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Με τον Σαββίδη να θέλει να «τρέξει» τόσο το θέμα του αθλητικού κέντρου στη Θέρμη, όσο και το θέμα της ανακατασκευής της Τούμπας.

πηγή: thessports.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα