«Περιμένει Ίντερ ο Οσβάλντο, πιέζει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
«Περιμένει Ίντερ ο Οσβάλντο, πιέζει ο Ολυμπιακός»

bet365

Ο Πάμπλο Οσβάλντο περιμένει την τελική κίνηση της Ίντερ την ώρα που υπογραμμίζεται πως ο Ολυμπιακός πιέζει για την απόκτησή του. Για επικείμενη συμφωνία με τους «νερατζούρι» μιλούν ήδη στην Ιταλία.

Ο έγκριτος Ιταλός ρεπόρτερ Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο μετέδωσε την πληροφορία πως ο Πάμπλο Οσβάλντο δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα παίξει τη νέα χρονιά και ενώ είναι εν αναμονή της τελικής κίνησης από την Ίντερ. Παράλληλα όμως τόνισε πως ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες πιέζει για να κλείσει τον παίκτη, έχοντας μπει δυνατά στην διεκδίκησή του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν διαψεύσει πάντως πως ασχολούνται με τον παίκτη. Από την Ιταλία επισημαίνεται πως η υπόθεση Οσβάλντο μόνο εύκολη δεν είναι για όποιον τον θέλει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για την Ίντερ και ενώ θέλει να δει και τι άλλες προσφορές θα έχει από την Ιταλία. Ορισμένα ΜΜΕ στην Ιταλία πάντως μεταφέρουν με βεβαιότητα πως σύντομα θα γίνει το deal ανάμεσα σε Ίντερ και Οσβάλντο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα