Δούλεψαν τακτικοί σε μικρούς χώρους στον ΠΑΟΚ

Δούλεψαν τακτικοί σε μικρούς χώρους στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Δούλεψαν τακτικοί σε μικρούς χώρους στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης και στην σημερινή (24/7) προπόνηση δούλεψε πάνω στην τακτική σε μικρό χώρο. Στο οικογενειακό διπλό ο Φακούντο πέτυχε το μοναδικό γκολ, ενώ ο Ιτάνζ έκανε ατομικό λόγω ενοχλήσεων στην μέση.

Ένα από τα πρώτα πράγματα που έχει τονίσει ο Άγγελος Αναστασιάδης στους παίκτες του είναι πως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο τα χρονικά περιθώρια αντίδρασης μέσα στο γήπεδο έχουν στενέψει επικίνδυνα. Οι γραμμές των ομάδων ολοένα και κλείνουν με αποτέλεσμα οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές να… συνωστίζονται σε μικρό χώρο και να καλούνται να προσαρμόσουν το παιχνίδι του στις υψηλές ταχύτητες σκέψης και δράσης.

Αυτός είναι και ο λόγος που στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ γίνονται πολλές ασκήσεις με ανάπτυξη σε μικρό χώρο και με την μπάλα να κινείται με μάξιμουμ δύο επαφές ανά παίκτη. Στο πρόγραμμα της Πέμπτης ο προπονητής του Δικεφάλου έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν σε μικρό γήπεδο με συνεχείς εναλλαγές μπάλας και θέσεων και με τρεις ομάδες των οκτώ να εναλλάσσονται στον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος πραγματοποιήθηκε και ελεύθερο διπλό με τον Φακούντο Περέιρα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώνει το τελικό 1-0 για την ομάδα του.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας προπονήθηκε και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα, ο Χέντβιγκες Μαντούρο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για λόγους αποφόρτισης, ο Σαρλ Ιτανζ έκανε αποθεραπεία λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ οι Αθανασιάδης, Ρατς, Βίτορ που δεν αγωνίστηκαν κόντρα στην Βααλβάικ για προληπτικούς λόγους προπονήθηκαν κανονικά. Οι Σαλπιγγίδης, Γλύκος, Τζιολης συνέχισαν ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα