Χαμόγελα και αισιοδοξία στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Χαμόγελα και αισιοδοξία στην Κέρκυρα

bet365

Η Κέρκυρα επέστρεψε από την Νάουσα που πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και το gazzetta.gr γιατί οι «Φαίακες» κοιτάζουν με αισιοδοξία το μέλλον!

Μετά από 14 μέρες προετοιμασίας στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, η Κέρκυρα επέστρεψε στο νησί του Ιονίου και το gazzetta.gr έχει μαζέψει όλα αυτά που κάνουν τον Μιχάλη Γρηγορίου να είναι αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.

Καταπληκτικό κλίμα

Ο βασικός κορμός που έδωσε στην Κέρκυρα την άνοδο την περασμένη σεζόν, με μικρές εξαιρέσεις, έμεινε στην ομάδα κάτι το οποίο από μόνο του είναι πολύ καλό για οποιαδήποτε ομάδα! Έτσι, στην Νάουσα, δεν χρειαζόταν οι ποδοσφαιριστές να γνωριστούν μεταξύ τους, μιας και οι περισσότεροι ήταν μαζί όλη την χρονιά πέρσι όταν η ομάδα άλλαξε σελίδα.

Αυτό λοιπόν βοήθησε πολύ στο να υπάρξει από την πρώτη μέρα ένα πολύ καλό κλίμα στις προπονήσεις της ομάδας που ήταν σε υψηλούς ρυθμούς. Φυσικά, το γεγονός αυτό μόνο χαμόγελα μπορεί να φέρει στο πρόσωπο του Μιχάλη Γρηγορίου.

Διάθεση για δουλειά και το δέσιμο των νέων

Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδειξαν αυτές τις 14 μέρες που πέρασαν στην Νάουσα τρομερή ζωντάνια και όρεξη για δουλειά, ενώ εντυπωσιακή ήταν και σχέση που αναπτύχθηκε με τους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι Ρόχας, Σάντσεθ, Χαβίτο, Καϊκούτ και Σέτκους, είχαν μόλις λίγες μέρες στην ομάδα πριν αναχωρήσουν για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε καθόλου στην Νάουσα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρα έβαλαν αμέσως στο κλίμα όλα τα νέα παιδιά και η ομάδα φαίνεται να έχει δέσει από τις πρώτες κι' όλας μέρες, κάτι που φάνηκε και στο νικηφόρο φιλικό με την Βέροια.

Τους κέρδισε ο Χαβίτο

Η μεγαλύτερη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι για την Κέρκυρα είναι σίγουρα ο Χαβίτο. Ο Ισπανός πρώην μέσος του Άρη και του Ολυμπιακού, έδειξε ένα φοβερά επαγγελματικό πρόσωπο όλες τις μέρες που βρέθηκε η ομάδα στην Νάουσα, κάτι που κέρδισε άπαντες...

Σε καλή κατάσταση, ορεξάτος για πολύ δουλειά και φυσικά με τρομερή ποιότητα, δείχνει πως μπορεί να ανεβάσει ένα επίπεδο την Κέρκυρα. Μαζί του φυσικά και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν από τους «Φαίακες», μιας και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν να πουν για κανέναν άσχημη κουβέντα.

Εξαιρετικές συνθήκες

Σε ότι αφορά τώρα το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι, οι συνθήκες που βρήκαν οι «Φαίακες» στην Νάουσα ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετικές! Οι καιρικές συνθήκες ακριβώς όπως τις ήθελαν για την εποχή, οι εγκαταστάσεις σε άριστη κατάσταση, όλα αυτά έδωσαν την δυνατότητα στον Μιχάλη Γρηγορίου και τους συνεργάτες του να δουλέψουν όπως ακριβώς επιθυμούσαν.

Φυσικά, στα συν της προετοιμασίας, είναι και το γεγονός πως η ομάδα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα τραυματισμού και όλοι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και τις 14 μέρες χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάποιος ούτε μία μέρα ατομικό πρόγραμμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα