Οι... αντί-Ντουρμάζ και οι ενέργειες για φορ

Οι... αντί-Ντουρμάζ και οι ενέργειες για φορ

Δημήτρης Τομαράς
Οι... αντί-Ντουρμάζ και οι ενέργειες για φορ

bet365

Ο Ολυμπιακός εντείνει τις προσπάθειές του για να κλείσει τις δύο τελευταίες προσθήκες του. Οι... αντί-Ντουρμάζ και η λίστα των φορ. Ανοιχτό για άλλο επιθετικό, εάν δεν τελειώσει άμεσα του Πουλίδο.

Σε μία μεταγραφική περίοδο όπως είναι λογικό τα δεδομένα από στιγμή σε στιγμή αλλάζουν. Άλλες περιπτώσεις μπορεί αρχικά να παίρνουν αρνητική τροπή και μετά να κλείνουν θετικά και άλλες όχι. Ο Ολυμπιακός έχοντας αφήσει πίσω του τις επιλογές των Ντουρμάζ, Κρκιτς και Άμραμπατ πάει για... άλλα. Το τελευταίο επεισόδιο για το... σίριαλ του Τζίμι Ντουρμάζ φαίνεται να παίχθηκε την Πέμπτη.

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως αποσύρεται για τον παίκτη εξετάζοντας τις άλλες εναλλακτικές του. Οι Τούρκοι πάντως επιμένουν πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν... αφήσει τον Τζίμι Ντουρμάζ, μην αποκλείοντας το ενδεχόμενο να επανέλθουν για την διεκδίκησή του. Ο Ολυμπιακός έχει στην λίστα του άλλες λύσεις και για τα άκρα αλλά και για την κορυφή της επίθεσης και ενώ συνεχίζει να κάνει ενέργειες για τα εναπομείναντα ανοιχτά μέτωπά του στο μεταγραφικό σκέλος.

Υπάρχουν οι Νιάνγκ, Ρουίς και ακόμα και υπό προϋποθέσεις οι Μπολάνιος και Ρέγιες ενώ για την επίθεση πέραν του Βόσεν και των όποιων αναφορών για τον Οσβάλντο, περιπτώσεις όπως εκείνες των Μπιάνκι αλλά και Ρομπίνιο δεν έχουν... διαγραφεί. Οι πρωταθλητές Ελλάδας κινούνται μεθοδικά και με διαρκείς επαφές για να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται ακραίο και φορ. O Μίτσελ δεν έχει ξεχάσει τον Πέδρο Λεόν όμως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

Παράλληλα όσο η υπόθεση Πουλίδο δεν κλείνει οριστικά τόσο παραμένει ανοιχτή η πιθανότητα να αποκτηθεί και άλλος στράικερ. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι σίγουρος για τον διεθνή Μεξικανό κυνηγό, έχοντας όντως κάνει ότι ακριβώς έπρεπε με την περίπτωσή του, αλλά τα... μηνύματα από τον παίκτη και την Τίγκρες είναι σε καθημερινή βάση πολύ μπερδεμένα. Και σίγουρα δεν μπορεί να βρεθεί άκρη, όσο η άλλη πλευρά παίζει ακόμα τα δικά της... παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα