Πανθρακικός - Χάποελ Ρανανά 1-0

Φώτης Καρακούσης
Πανθρακικός - Χάποελ Ρανανά 1-0

bet365

Με το... δεξί μπήκε στην φετινή χρονιά ο Πανθρακικός, με τους ακρίτες να επικρατούν της Χαποέλ Ρανανά με 1-0 στο πρώτο τους φιλικό που διεξήχθη στην Πολωνία.

Ώρα φιλικών και για τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Άκη Μάντζιου να ξεκινάει με το... δεξί, καθώς επικράτησε της Χάποελ Ρανανά με 1-0 στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην Πολωνία όπου και πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας. Ο αγώνας αυτός ήταν σαν... βάλσαμο για τους παίκτες, μετά από τρεις βδομάδες συνεχούς τρεξίματος και όπως ήταν φυσικό τα πόδια τους ήταν σφιγμένα.

Γι' αυτό και το θέαμα δεν μπορεί να πεις κανείς πως ήταν και το καλύτερο. Οι φάσεις ήταν λίγες και αυτή που έκρινε την συνάντηση έγινε στο 80' με τον Πέρες να εκτελεί το φάουλ και τον 19χρονο Λίτσκα να πετάγεται και με κεφαλιά να διαμορφώνει το 1-0.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαμπάτ, Εμπόου, Σερφά, Τσουμάνης, Μεχία, Μπαικαρά, Τριανταφυλλάκος, Τζάνης και Ντιγκινί. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Λαδάκης, Καθάριος, Κάσες, Χρήστου, Πέρες, Λίτσκας και Χασομέρης.

Μάντζιος: «Ικανοποιημένος από τα τακτικά κομμάτια και τα τρεξίματα»

Μετά την λήξη του αγώνα ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος δήλωσε: « Είναι το πρώτα μας φιλικό παιχνίδι μετά από περίπου 20 μέρες προετοιμασίας. Έμεινα ικανοποιημένος από τα τακτικά κομμάτια αλλά και από τα τρεξίματα που είχαμε σαν ομάδα και θα δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Καθημερινά όλοι μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας ώστε να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα