Αγιασμός και νέα φανέλα στην Ξάνθη (pic)

Gazzetta team
Αγιασμός και νέα φανέλα στην Ξάνθη (pic)

bet365

Αγιασμό ενόψει της νέας χρονιάς έκανε η Ξάνθη την Πέμπτη, που παρουσίασε και την νέα φανέλα...

Το απόγευμα της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος της SKODA Ξάνθη από τον Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων. Στην σύντομη ομιλία του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης πέρα από τις ευχές για μία καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες, αναφέρθηκε στην περσινή δύσκολη προσπάθεια και τα συναισθήματα του φίλαθλου κόσμου για την SKODA.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της ξανθιώτικης ΠΑΕ παραβρέθηκε ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, ο Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, τα Μέλη Γιώργος Μπερμπέρογλου, Νίκος Δαμκαλής, Πέτρος Δαμκαλής ο Υπεύθυνος του τμήματος Scouting Κώστας Κωνσταντινίδης, ο team manager Γιώργος Κασναφέρης καθώς κι όλο το προπονητικό team της SKODA ΞΑΝΘΗ μαζί με τους ποδοσφαιριστές.

Εκτός του αγιασμού, την Πέμπτη η Ξάνθη παρουσίασε και την νέα φανέλα της που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα