Προπονήσεις στου Ρέντη οι «κομμένοι»

Προπονήσεις στου Ρέντη οι «κομμένοι»

Δημήτρης Τομαράς
Προπονήσεις στου Ρέντη οι «κομμένοι»

bet365

Οι «κομμένοι» του Ζέεφελντ συνεχίζουν να κάνουν προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού περιμένοντας τα νέα για το μέλλον τους.

Οι Βλαχοδήμος, Στρέντζος, Γιαννιώτης, Βέργος, Κάταϊ, Βούρος, Βατουσιάδης, Σαλιάκας και Λυκογιάννης είναι οι παίκτες που κόπηκαν από την αποστολή του Ολυμπιακού μετά την επιστροφή της ομάδας από το Ζέεφελντ. Οι παίκτες που τέθηκαν εκτός των πλάνων του Μίτσελ προπονούνται στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη αναμένοντας το τι απόφαση θα υπάρξει για εκείνους για την επόμενη περίοδο. Εξ αυτών οι πιο πιθανοί για νέο δανεισμό είναι οι Βλαχοδήμος, Γιαννιώτης, Κάταϊ και Λυκογιάννης ενώ σημειώνεται πως υπήρχαν παίκτες που δεν ταξίδεψαν καν στην Αυστρία (σ.σ. Σέποβιτς, Πελέ και Μιγκέλ Τόρες). Επιπλέον ο Ισπανός προπονητής θα κόψει και άλλους ποδοσφαιριστές στην πορεία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα