Παπαθανασάκης: «Την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή»

Παπαθανασάκης: «Την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή»

Gazzetta team
Παπαθανασάκης: «Την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή»

bet365

Συνάντηση με την διοίκηση του Καυτανζογλείου είχε την Πέμπτη ο Σπύρος Παπαθανασάκης ώστε να βρεθεί λύση με το γήπεδο που θα αγωνιστεί ο Ηρακλής.

Την καλύτρη δυνατή λύση για τον Ηρακλή προσπαθεί να βρεί ο Σπύρος Παπαθανασάκης και οι ανθρώποι του «Γηραιού» που την Πέμπτη συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου ώστε να βρεθεί λύση με το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η ομάδα την νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε στο site του Ηρακλή:

«Εργαζόμαστε για να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Ηρακλή σχετικά με το θέμα του γηπέδου. Σήμερα είχαμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου στην οποία μπορέσαμε να μάθουμε τις προθέσεις της επιτροπής σχετικά με τον Ηρακλή και την παρουσία του στο στάδιο και την ερχόμενη σεζόν, ενώ την ίδια ώρα στην Ευκαρπία βρέθηκαν δικοί μας άνθρωποι για να δούνε από κοντά το γήπεδο και παράλληλα να πάρουν όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες ώστε να μπορέσουμε να λάβουμε την καλύτερη –πάντα για την ομάδα- απόφαση σχετικά με το γήπεδο που θα παίζουμε τη νέα σεζόν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα