Επέστρεψε στη βάση η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Επέστρεψε στη βάση η Κέρκυρα

bet365

Στο νησί του Ιονίου επέστρεψαν το απόγευμα της Πέμπτης οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κέρκυρας, από την Νάουσα.

Η προετοιμασία της Κέρκυρας στα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το πρωί και η αποστολή της ομάδας επέστρεψε το απόγευμα στο νησί.

Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου πραγματοποίησαν το πρωί την τελευταία τους προπόνηση στις αθλητικής εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Ακρόριον», δίχως απρόοπτα και στις 11.00 άρχισαν το ταξίδι της επιστροφής στο νησί, με γενική την πεποίθηση ότι αυτές τις δύο εβδομάδες έγινε, πραγματικά, πολύ καλή δουλειά, ικανή να θέσει στέρεες βάσεις ενόψει των αυξημένων απαιτήσεων της προσεχούς σεζόν.

Την Παρασκευή, οι Φαίακες θα απολαύσουν το ρεπό τους, προκειμένου να... γεμίσουν τις μπαταρίες, ενώ η επιστροφή τους στις προπονήσεις, είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα του Σαββάτου (19.00), στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου (Ποταμός).

Επίσκεψη στην Ι.Μ. Παναγίας Σουμελά

Πριν πάρουν τον δρόμο της επιστροφής οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Κέρκυρας, έκαναν μια επίσκεψη στη Νέα Μονή Παναγίας Σουμελά, στις πλαγιές του Βερμίου.

Αναχωρώντας το πρωί από τα Τρία Πέντε Πηγάδια, οι Φαίακες μετέβησαν στο χωριό Καστανιά Ημαθίας, όπου και δεσπόζει, απ’ το 1951- ‘52, η Μονή (ως ελλαδική συνέχεια του απόλυτου θρησκευτικού κέντρου του Ποντιακού Ελληνισμού, στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα).

Προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, πληροφορήθηκαν, με πάσα λεπτομέρεια, από τους υπευθύνους την ιστορία της (έργο, κατά την παράδοση, του Απόστολου κι Ευαγγελιστή Λουκά), περιηγήθηκαν στους παρακείμενους χώρους, όπως τη μουσειακή συλλογή ιερών σκευών, εικόνων και αμφίων, κατέθεσαν τις ευχές τους στο βιβλίο επισκεπτών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα