Επιστροφή και ρεπό στον ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Επιστροφή και ρεπό στον ΠΑΣ

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιστρέφει από το Καρπενήσι στην βάση του και το Σαββατοκύριακο ο Γιάννης Πετράκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

Προετοιμασία στο Καρπενήσι τέλος και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με την ομάδα να επιστρέφει στην Ήπειρο την Παρασκευή. Ο Γιάννης Πετράκης, μετά από αρκετές μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, είδε τους ποδοσφαιριστές του να προετοιμάζονται σε έντονους ρυθμούς και έτσι αποφάσισε το Σαββατοκύριακο να τους δώσει ρεπό.

Οι παίκτες του ΠΑΣ λοιπόν, θα έχουν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, πριν επιστρέψουν την Δευτέρα στις προπονήσεις. Επίσης, για τις 30 του μήνα έχει κανονιστεί φιλικό με την Βέροια στους Ζωσιμάδες το οποίο θα είναι και το πρώτο του ΠΑΣ μπροστά στο κοινό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα