O Oλυμπιακός για Ντουρμάζ και Οσβάλντο

O Oλυμπιακός για Ντουρμάζ και Οσβάλντο

Δημήτρης Τομαράς
O Oλυμπιακός για Ντουρμάζ και Οσβάλντο

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί άλλο με την περίπτωση του Τζίμι Ντουρμάζ. Διάψευση για Πάμπλο Οσβάλντο.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν την διάθεση να συνεχίσουν τις επαφές για την περίπτωση του Ντουρμάζ, από την στιγμή που δεν έχει φανεί... κοινή γραμμή τις προηγούμενες μέρες. Όπως όλα δείχνουν η συγκεκριμένη υπόθεση δεν θα προχωρήσει περαιτέρω. Και αυτό επειδή οι Πειραιώτες... κουράστηκαν να περιμένουν την τελική στάση του παίκτη αλλά και της Γκεντσλέρ. Για τον Τζίμι Ντουρμάζ υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές τουρκικές ομάδες. Η ουσία είναι πάντως πως ο Ολυμπιακός αποσύρεται για τον παίκτη κοιτάζοντας αλλού για λύσεις για τα άκρα της επίθεσης.

Λύσεις όπως αυτή του Μπράιν Ρουίς. Η αρνητική τροπή για το θέμα του Τζίμι Ντουρμάζ είχε γίνει πάντως γνωστή από τις προηγούμενες ημέρες. Κατά τα άλλα από τον Ολυμπιακό υπάρχει διάψευση για τα όσα γράφονται για τον Πάμπλο Οσβάλντο και πως κάνει κινήσεις για την απόκτησή του. «Δεν υπάρχει κανένα θέμα για Οσβάλντο», επισημάνθηκε σχετικά. Για την κορυφή της επίθεσης ωστόσο παραμένει το όνομα του Ρολάντο Μπιάνκι ενώ φυσικά υπάρχει ο Γέλε Βόσεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα