O μικρός Γρηγόρης γνώρισε τα είδωλά του!

O μικρός Γρηγόρης γνώρισε τα είδωλά του!

Δημήτρης Τομαράς
O μικρός Γρηγόρης γνώρισε τα είδωλά του!

bet365

Ο 7χρονος Γρηγόρης Σταύρου, βίωσε από πρώτο χέρι το όνειρό του καθώς γνώρισε από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού και τον Μίτσελ.

Ο μικρός Γρηγόρης Σταύρου, ο οποίος έχει αυτισμό, ζει με την οικογένειά του στο Τορόντο. Έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στον Ολυμπιακό και δεν θα μπορούσε να πάρει πιο μεγάλη χαρά από το να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες του Ολυμπιακού αλλά και τον προπονητή του συλλόγου, που τόσο πολύ θαυμάζει. Στο περιθώριο της προπόνησης, που έγινε στο προπονητικό κέντρο «ΚΙΑ» της πόλης του Τορόντο, ο πιτσιρικάς έβγαλε πολλές φωτογραφίες με τα είδωλά του αλλά και τον Μίτσελ ενώ πήρε και πολλά αυτόγραφα. Μάλιστα πήρε και αρκετά δώρα από την ομάδα. Ο 7χρονος φίλαθλος των Πειραιωτών πρόκειται να είναι στις κερκίδες του BMO Field για να δει από κοντά (μαζί με τα άλλα μέλη της οικογένειάς του) τον σπουδαίο αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας με την Μίλαν στην πρεμιέρα του διεθνούς τουρνουά των ΗΠΑ (σε ματς που αρχίζει στις 3 τα ξημερώματα Ελλάδας). Πάντως η οικογένεια του μικρού Γρηγόρη με μήνυμά της στο Instagram έσπευσε να ευχαριστήσει θερμά τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα