Στην υγεία της... πρόκρισης (pics)

Στην υγεία της... πρόκρισης (pics)

Νίκος Μαρούδας
Στην υγεία της... πρόκρισης (pics)

bet365

Σε πολύ καλό οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημεριανό γεύμα του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αναστασίου σε ρόλο... οικοδεσπότη!

Ο Παναθηναϊκός από την περασμένη περίοδο έχει δείξει με τον καλύτερο τρόπο πως λειτουργεί σαν μια πολύ καλή και ενωμένη οικογένεια. Αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά την Πέμπτη το μεσημέρι, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει το τραπέζι στην ομάδα.

Όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, έδωσε το παρών σε εστιατόριο της Βούλας, με τον Έλληνα τεχνικός σε ρόλο... οικοδεσπότη να καλωσορίζει και να κάνει αρκετή πλάκα με όλη την ομάδα. Άλλωστε απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα για το πρώτο κρίσιμο ματς με την Σταντάρ και ο «Ολλανδός» γνωρίζει καλύτερα απ' όλους πως οι ποδοσφαιριστές χρειάζονταν αυτή τη στιγμή χαλάρωσης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα