«Είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

«Είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Είμαστε σίγουροι πως θα πετύχει στον ΠΑΟΚ»

bet365

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αποχαιρέτησε τον Ιάκωβο Αγγελίδη με τον πρόεδρο της Μιτς Γκολντχάρ να μιλάει με κολακευτικά λόγια για τον πρώην πλέον συνεργάτη του. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μακάμπι φιλοξενούνται δηλώσεις του νέου προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Μακάμπι Μιτς Γκολντχάρ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας δήλωσε τα εξής: «Ο Ιάκωβος παρουσίασε τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά τις αξίες και την επαγγελματική ηθική. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τη Μακάμπι. Μέσα από τον ηγετικό του ρόλο, τα τελευταία πέντε χρόνια έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο όσον αφορά στην οικοδόμηση μίας σωστής επαγγελματικής κουλτούρας στη Μακάμπι. Εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι αναγνωρίζουν πως οι επιτυχίες μας συμπεριλαμβανομένου και των πρωταθλημάτων μας, δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη συμβολή του Ιάκωβου. Επίσης, είναι στενός προσωπικός μου φίλος και εξ ονόματος ολόκληρου του οργανισμού της Μακάμπι τον ευχαριστώ δημοσίως. Καλή τύχη στον ΠΑΟΚ, είμαστε σίγουροι πως κα εκεί θα πετύχεις διάφορα με την ίδια αξιοπρέπεια και ακεραιότητα»

Αποχαιρετιστήριες δηλώσεις όμως είχαμε και από τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπου είπε τα εξής: «Ήταν μεγάλη τιμή και προνόμιο να είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας. Από την ώρα που την ανέλαβε ο Μιτς Γκολντχάρ, έχει πραγματοποιήσει τεράστια πρόοδο. Είμαι βέβαιος πως οι αφοσιωμένοι στον σύλλογο άνθρωποι που βρίσκονται εδώ θα συνεχίσουν να αναπτύσσουν τη Μακάμπι σε όλα τα επίπεδα. Θα ήθελα να αναφέρω τις θερμές μου ευχαριστίες στον ιδιοκτήτη κ. Γκολντχάρ, που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να αποτελέσω μέρος του οράματός του. Επίσης ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν να εκπληρώσω τα καθήκοντά μου. Ήταν μία καταπληκτική εμπειρία να συμμετάσχω στο πρότζεκτ της Μακάμπι. Αρχική μου πρόθεση ήταν να παραμείνω στο Ισραήλ, όμως για διάφορους λόγους δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.

Μετά από πέντε σχεδόν χρόνια, ήρθε η στιγμή να φύγω για να αναλάβω μία άλλη μεγάλη πρόκληση που είναι η θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη. Η Μακάμπι πλέον έχει οργανωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα και είμαι βέβαιος πως με την επιστασία του κ. Γκοντχάρ θα συνεχίζει να μεγαλώνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα