Φιλικό με την Φενέρ ο Ολυμπιακός

Φιλικό με την Φενέρ ο Ολυμπιακός

Δημήτρης Τομαράς
Φιλικό με την Φενέρ ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός θα δώσει ένα ακόμα δυνατό τεστ, κλείνοντας έτσι τον κύκλο των φετινών φιλικών του. Αντίπαλός του θα είναι η Φενερμπαχτσέ, όπως ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες.

Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Τουρκίας Φενερμπαχτσέ, το Σάββατο 16 Αυγούστου στις 21.30. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη και το γήπεδο Σουκρούτ Σαράτσογλου, που είναι χωρητικότητας 50.000 θεατών. Με την Φενέρ παίζουν οι Τούρκοι διεθνείς Βολκάν, Κορκμάζ και Μπελόζογλου καθώς και οι Ντιέγκο, Κάουτ, Μεϊρέλες, Μπρούνο Άλβες, Κάντλετς και Εμενίκε. Πρoπονητής από το 2013 είναι ο Ερσούν Γιανάλ. Η Φενερμπαχτσέ έχει κατακτήσει 19 πρωταθλήματα Τουρκίας, ενώ την σεζόν 2012-13, έφτασε στους ημιτελικούς του Europa League, όπου αποκλείστηκε από την Μπενφίκα. Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε το μεσημέρι της Πέμπτης το φιλικό αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα