Μεγάλη ευκαιρία για πολλούς!

Μεγάλη ευκαιρία για πολλούς!

Μεγάλη ευκαιρία για πολλούς!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta για τη μεγάλη ευκαιρία που έχει μία ολόκληρη ενδεκάδα ερυθρόλευκων!

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα αν ο Ολυμπιακός έπαιζε πλήρης τα τρία πολύ μεγάλα φιλικά παιχνίδια του στην Αμερική.

Να είχε δηλαδή ο Μίτσελ και το βασικό του σέντερ φορ και τον καλό του ακραίο κυνηγό, να έχει και σε όλα τα ματς τον Εντινγκά (που παίζει προκριματικά Κόπα Άφρικα και θα χάσει τουλάχιστον το φιλικό με τη Μάντσεστερ Σίτι) και να έχει και τον Πουλίδο, τον οποίο έχει υπογράψει εδώ και τρεις μήνες, αλλά ακόμη δεν τον έχει δει σε μία προπόνησή του...Να μπορούσε να τεστάρει από τώρα, τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, ο προπονητής την ομάδα που ήθελε ενόψει της νέας σεζόν.

Όμως, ουδέν κακόν αμιγές καλού. Με αυτές τις απουσίες, θα έχουν μεγάλη ευκαιρία άλλα παιδιά να δείξουν τι ψάρια πιάνουν. Τι αξίζουν και πόσο μπορεί ο Ολυμπιακός να ποντάρει πάνω τους. Διότι, εάν είχαν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές κι ήταν κι ο Εντινγκά σε όλα τα παιχνίδια στην Αμερική, για να μην κοροϊδευόμαστε αρκετοί παίκτες θα είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής.

Τώρα, ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι ίσως πιο αποδυναμωμένος κόντρα σε ομάδες-θηρία, όμως ο Μίτσελ θα μπορέσει να δει τι μπορεί να κάνουν με αντιπάλους από το πιο υψηλό επίπεδο παιδιά όπως ο Μπουχαλάκης, ο Φορτούνης, ο Κολοβός, ο Διαμαντάκος, ο Παπάζογλου και βέβαια ο Γκαζαριάν, ο Ντοσεβί, ο Γιαταμπαρέ κι ο Μαζουακού, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αυλωνίτη και για τον Μπονγκ.

Να ξεκαθαρίσω ότι το καλύτερο για την εξέλιξη της προετοιμασίας θα ήταν να έκανε μία πρόβα ο Ολυμπιακός κόντρα σε Μίλαν, Λίβερπουλ και Σίτι, έχοντας όλα του τα όπλα. Αλλά αφού αυτό δεν κατέστη εφικτό, για τους γνωστούς λόγους, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει να βρει τι μπορεί να κερδίσει από αυτά τα ματς (και) σε ατομικό επίπεδο, υπό την έννοια ότι μπορεί να του προκύψουν κάποιες μονάδες πολύτιμες για τη συνέχεια. Κάπως έτσι, άλλωστε, ξεπετάγονται κάποιες φορές και παίκτες από εκεί που δεν τους περιμένεις και βρίσκεις σοβαρές λύσεις «από το πουθενά».

Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι ο Μίτσελ θα υποχρεωθεί πολύ σύντομα να κάνει τις τελικές εισηγήσεις του για τη συγκρότηση του ρόστερ του Ολυμπιακού. Και με τις υπόλοιπες προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, θα πρέπει κάποιοι, ουκ ολίγοι, να κοπούν.

Κατά τους πιο…επιεικείς υπολογισμούς, θα «βγουν από το παιχνίδι» πέντε παίκτες. Τουλάχιστον θα έχουν πάρει την ευκαιρία σε μεγάλα ματς και τα κριτήρια θα είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλή…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.