Κάλεσμα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα (vid)

Κάλεσμα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα (vid)

Gazzetta team
Κάλεσμα των φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα (vid)

bet365

Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Man Utd (Manchester United Greek Supporters Club) με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την παρουσία τους στο Official Membership.

Μάλιστα στόχος της Πανελλήνιας Λέσχης είναι η αύξηση του αριθμού των μελών ώστε να υπάρξει και ανάλογη αύξηση στο καταμερισμό των εισιτηρίων και οι Έλληνες φίλαθλοι να έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, ένα ταξίδι στο Μάντσεστερ και το «Ολντ Τράφορντ» για να παρακολουθήσουναπό κοντά την αγαπημένη τους ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι μέρες περνούν και ο πυρετός ανεβαίνει! Νέος προπονητής, νέοι παίκτες, νέα φιλοσοφία, νέα εποχή...

Στόχος όλων η περσινή τραγική χρονιά να αποτελέσει παρελθόν, μια κακή παρένθεση που θα ξεχασθεί γρήγορα και η αγαπημένη μας United να επιστρέψει στη λεωφόρο της δόξας και των τίτλων...

Ως Manchester United Greek Supporters Club (https://www.facebook.com/groups/manutdgr/) συνεχίζουμε με την βοήθεια ΟΛΩΝ σας, την ανοδική μας πορεία. Θα βαδίσουμε και φέτος στα μονοπάτια που ξέρουμε, αυτά που οδηγούν στα γήπεδα όπου η ομάδα μας θα αγωνίζεται, ακολουθώντας την πιστά. Σε κάθε της αγωνιστική μάχη θα είμαστε μαζί της συμπαραστάτες, όπως κάναμε από την πρώτη μέρα της ίδρυσής μας. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το Club, αυτή η αγνή και ανιδιοτελής παρέα. Να έχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της United από την Ελλάδα τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες της.

Πλέον ο δρόμος για το Old Trafford είναι ανοιχτός και προσβάσιμος για όλους. Για να τα καταφέρουμε όμως χρειάζεται η βοήθειά ΟΛΩΝ σας όπως είπαμε και παραπάνω. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που μας δείξατε τα προηγούμενα χρόνια μας έδωσε τη δύναμη να κάνουμε βήματα εμπρός και να γιγαντώσουμε την προσπάθειά μας, Μοιραία ο πήχης έχει ανέβει ψηλά και δεν μπορούμε πλέον να συμβιβαστούμε με τίποτα λιγότερο από τα 300 μέλη.

Το εγχείρημα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια, αλλά και επίσπευση των ενεργειών. Κι αυτό γιατί πρέπει μέσα στο deadline που θέτει το αρμόδιο τμήμα της ομάδας (30 Ιουλίου) να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη καθώς στην ημερομηνία αυτή θα προσμετρηθεί η δυναμική του κάθε Supporter Club και θα γίνει ανάλογη κατανομή στον αριθμό των εισιτηρίων που θα μας αναλογούν.

Ήδη τα πάμε πάρα πολύ καλά.

Πάρα πολλοί φίλοι έχουν εγγραφεί/ ανανεώσει την συμμετοχή τους στο Official Membership της ομάδας και τα πρώτα ταξίδια για το νησί άρχισαν να κλείνονται.

Στα δύο επόμενα σχόλια που θα διαβάσετε παρακάτω, αναλύονται τόσο τα προνόμια των μελών όσο και ο τρόπος εγγραφής/ ανανέωσης.

Μην το καθυστερείτε! Η United και το Greek Supporters Club σας περιμένουν στη μεγάλη μας οικογένεια.

Το μαγικό ταξίδι και για τη φετινή συναρπαστική σεζόν ξεκίνησε!!»

Πληροφορίες για τις ανανεώσεις/εγγραφές νέων μελών
Για τις εγγραφές των νέων μελών χρειάζονται τα παρακάτω στοιχεία σε ελληνικά και αγγλικά αν είναι εύκολο, για διευκόλυνση όλων μας. Ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, e-mail, κινητό τηλέφωνο και διεύθυνση κατοικίας (οδός, αριθμός, ταχυδρομικός κώδικας, περιοχή). Τα στοιχεία αυτά να αποστέλλονται στο e-mail του γκρουπ που είναι το [email protected].
Αν κάποιος θέλει να γραφτεί μόνος του (χρειάζεται πιστωτική κάρτα ), γράφετε και στη συνέχεια μας στέλνει όλα τα παραπάνω στοιχεία ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ MEMBERSHIP NUMBER του. Είναι πολύ βασικό αυτό.
Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι γραμμένοι ΗΔΗ στο One United και θέλουν να μας πλαισιώσουν , να μας στείλουν το MEMBERSHIP NUMBER τους και τα στοιχεία τους αναλύτικα όπως έχει γίνει η εγγραφή τους, για να τους συμπεριλάβουμε στο Greek Supporters Club.
Για τις ανανεώσεις χρειάζεται: ή να κάνετε μόνοι σας την ανανέωση και να μας ενημερώσετε ή να κάνετε κατάθεση το ποσό στους λογαριασμούς και να το κάνουμε εμείς (μην ξεχάσετε να μας ενημερώσετε για την κατάθεση).
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα παρακάτω αν υπάρχουν απορίες:
Argyris Tsakirgiannis 6938975761
Michael Karystinos 6972433596
Dimitris Terzis 6972963236
Οι τιμές που ισχύουν για την ανανέωση/εγγραφή σας στο One United είναι οι παρακάτω*:
1. Κάτω των 16 ετών: 35/38 Euro
2. 16 - 17 ετών: 38/40 Euro
3. 18 - 20 ετών: 45/47 Euro
4. 20 - 65 ετών: 45/47 Euro
5. Άνω των 65 ετών: 38/40 Euro
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί που μπορείτε να βάζετε τα λεφτά για να κάνουμε εμείς την εγγραφή για εσάς είναι δύο:
IBAN: GR1301721140005114036849570 του Isidoros Darzentas στην Τράπεζα Πειραιώς
και
IBAN: GR4501401410141002101025989 του Nasos Papadokostopoulos στην Alpha Bank.
ΟΣΟΙ ΒΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ (ΠΟΣΟ, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
*Οι τιμές είναι ενδεικτικές λόγω αλλαγών ισοτιμίας νομισμάτων και συμπεριλαμβάνουν και τα έξοδα αποστολής.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα