«Κληρώνει» του χαφ στον Παναθηναϊκό

«Κληρώνει» του χαφ στον Παναθηναϊκό

Νίκος Ρόλλας
«Κληρώνει» του χαφ στον Παναθηναϊκό

bet365

Την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει το θέμα του χαφ που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του Μπουί κι ακόμη μια να είναι στην κορυφή. Δυσκολεύει του Αμπέντ.

Κρίσιμη μέρα η Πέμπτη για το θέμα του χαφ στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», φαίνεται πως θα καταλήξουν στο ποιος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τις περιπτώσεις να είναι δύο.

Η πρώτη που παρακολουθεί είναι αυτή του Αουσίμ Μπουί, ο οποίος αν τελικά προχωρήσει θα αποκτηθεί δανεικός από την Γιουβέντους και η άλλη πρόκειται για ελεύθερο ποδοσφαιριστή. Το θέμα λοιπόν αναμένεται να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη και δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ανακοινώσει κι όλας τον ποδοσφαιριστή που θα αποκτηθεί, καθώς πρέπει να προλάβει να τον δηλώσει στην λίστα της ΟΥΕΦΑ.

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Αμπέντ, ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως απομακρύνεται από τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως τονίζουν από την ομάδα οι πιθανότητες να επιστρέφει είναι ελάχιστες. Έτσι για να γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να υπάρξει μια μεγάλη ανατροπή ώστε ο Γαλλοαλγερινός να φορέσει και πάλι τα πράσινα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα