Ευχαριστημένος ο Αναστασίου

Gazzetta team
Ευχαριστημένος ο Αναστασίου

bet365

Αρκετά θετικά συμπεράσματα έβγαλε ο Γιάννης Αναστασίου μετά την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου με 2-1, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Σταντάρ την Τετάρτη.

Με νίκη έκλεισε τα φιλικά προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός μία εβδομάδα πριν το κρίσιμο ματς με την Σταντάρ Λιέγης για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εικόνα της ομάδας κόντρα στον Ατρόμητο, άφησε ευχαριστημένο τον Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος τόνισε πως έβγαλε ευχάριστα συμπεράσματα και πιστεύει πως η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της που ήταν να είναι έτοιμη για το πρώτο ματς με την Σταντάρ.

Σε ότι αφορά τις μεταγραφές, ο τεχνικός του «τριφυλλιού», υποστήριξε πως με αυτό το θέμα ασχολούνται αυτοί που πρέπει και εκείνος με το τεχνικό επιτελείο κοιτάζουν μόνο τα παιδιά που βρίσκονται τώρα στο ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Ευχάριστα συμπεράσματα, το καλό είναι ότι ο Ατρόμητος με τα τρία στόπερ μας έφερε κάποια προβλήματα, αλλά τα καταφέραμε... Τα παιδιά έδειξαν καλά στοιχεία και το ευχάριστο είναι ότι μετά από 3-4 εβδομάδες προετοιμασίας όλα τα παιδιά είναι φιτ και όπως τα θέλαμε».

Για την εικόνα της ομάδας: «Παίζουμε γρήγορα έχουμε ενέργεια και αυτό ήταν που θέλαμε. Ο στόχος μας ήταν να είμαστε έτοιμοι με Σταντάρ».

Για τις μεταγραφές: «Το μυαλό είναι εδώ. Αυτοί που είναι να έρθουν, θα έρθουν, με αυτό ασχολούνται αυτοί που πρέπει. Εμάς το μυαλό μας είναι στα παιδιά που είναι εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα