Γιακουμής: «Ξέρουμε που πατάμε φέτος στον ΠΑΟΚ»

Γιακουμής: «Ξέρουμε που πατάμε φέτος στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γιακουμής: «Ξέρουμε που πατάμε φέτος στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Αστέριος Γιακουμής με δηλώσεις του στάθηκε στον παράγοντα κούραση που υπάρχει από τις διπλές προπονήσεις, στην καθημερινή βελτίωση αλλά και στην ταπεινότητα που υπάρχει στον ΠΑΟΚ.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αρχικά μίλησε για τον αγώνα με την Βααλβάικ λέγοντας τα εξής:

Για τον αγώνα: «Αν και κουρασμένοι σήμερα δείξαμε παραπάνω στοιχεία και δείξαμε ότι θα βελτιωνόμαστε. Τα αποτελέσματα σε αυτά τα φιλικά δεν μας λένε κάτι, απλώς με τη νίκη τη σημερινή ίσως ανέβουμε και λίγο ψυχολογικά».

Για τη διαφορετική βελτιωμένη εικόνα του δεύτερου μέρους: «Κάναμε αυτό που μας είπε ο προπονητής και αυτά που εφαρμόζουμε στην προπόνηση. Δουλεύουμε στην πίεση του αντιπάλου και προσπαθήσαμε να το βγάλουμε αυτό σε όλο το ματς».

Αν βάζει χρονικό περιθώριο για να ελαχιστοποιηθούν τα λάθη: «Μέχρι να τελειώσει η χρονιά θα γίνονται λάθη. Πάντα γίνονται λάθη».

Για τις δύο διαφορετικές ενδεκάδες στα πρώτα φιλικά: «Είναι φυσιολογικό. Δεν μπορεί σήμερα ένας ποδοσφαιριστής με τέτοια επιβάρυνση να βγάλει ολόκληρο 90λεπτο».

Για το γεγονός ότι σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει πιο αργά επίσημα ματς: «Είναι σημαντικό ότι παίζουμε πιο αργά φέτος. Έχει περισσότερο χρόνο να περάσει ο προπονητής κάποια πράγματα μέσα στην ομάδα».

Για τις διαφορές σε σχέση με τον περσινό ΠΑΟΚ: «Είμαστε πιο ταπεινοί, ξέρουμε που πατάμε και ίσως αυτό να φέρει καλά αποτελέσματα στο τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα