«Πρώτη» Άρη με 19 ποδοσφαιριστές (pics)

«Πρώτη» Άρη με 19 ποδοσφαιριστές (pics)

Gazzetta team
«Πρώτη» Άρη με 19 ποδοσφαιριστές (pics)

bet365

Την πρώτη συγκέντρωση για την νέα χρονιά πραγματοποίησε ο Άρης με την παρουσία της διοίκησης και μόλις 19 παίκτες. Στις 2 Αυγούστου αναχωρεί για την Βουλγαρία η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ποδαρικό στην αγωνιστική περίοδο έκανε ο Άρης καθώς στο «Δασυγένειο» αθλητικό κέντρο πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/7) το απόγευμα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.
Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, ο οποίος πριν από την προπόνηση τους μίλησε στα αποδυτήρια, προπονήθηκαν 19 ποδοσφαιριστές.
Οι Μιχάλης Γιαννίτσης, Ορέστης Νικολόπουλος, Μίλτος Λιόνης, Νίκος Ψυχογιός, Κυριάκος Μαζουλουξής, Νίκος Γκόλιας, Καλούδης Λεμονής, Αντώνης Τσιάρας, Δημήτρης Σουνάς, Ηλίας Σταυρόπουλος, Άντι Ρένια, Μάριος Γκελής (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από θλάση), ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής για τους οποίους θα συνεχιστεί η αξιολόγηση από την τεχνική ηγεσία και τις επόμενες μέρες.
Στην «πρώτη» της νέας σεζόν στο «Δασυγένειο» παραβρέθηκε και αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.
Όπως είναι γνωστό, το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, ενώ στις 2 Αυγούστου η αποστολή του ΑΡΗ θα μεταβεί στο αθλητικό κέντρο του Πράβετς στη Βουλγαρία, όπου μέχρι τις 14 του μήνα θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα