Ανεβάζει ρυθμούς η Ξάνθη

Gazzetta team
Ανεβάζει ρυθμούς η Ξάνθη

bet365

Όλο και πιο δυνατές είναι οι προπονήσεις της Ξάνθης κάθε μέρα, με την ομάδα να ετοιμάζεται και για το πρώτο της φιλικό...

Προετοιμασίας συνέχεια για την Ξάνθη στο προπονητικό κέντρο στα Πηγάδια. Οι ποδοσφαριστές της ομάδας, αρχίζουν να ανεβάζουν ρυθμούς και οι διπλές προπονήσεις συνεχίζονται, δύο μέρες πριν το πρώτο φιλικό παιχνίδι. Το τεχνικό επιτελείο ωστόσο, φροντίζει οι ασκήσεις να μην είναι ίδιες και με ποικιλία στον τρόπο δουλειάς κρατά τους ποδοσφαιριστές σε εγρήγορση, δουλεύοντας καθημερινά για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Την Τετάρτη, το πρόγραμμα είχε τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης το πρωί, ενώ το απόγευμα το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφορούσε ασκήσεις τακτικής.

Για την Πέμπτη υπάρχει και πάλι διπλή προπόνηση στην Ξάνθη, ενώ το απόγευμα στις 18:15 θα γίνει ο αγιασμός για την νέα χρονιά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα