ΠΑΟΚ - Βάαλβαϊκ 2-1

ΠΑΟΚ - Βάαλβαϊκ 2-1

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Βάαλβαϊκ 2-1

bet365

Με τον Ρόμπερτ Μακ να σκοράρει, ο ΠΑΟΚ πέτυχε την πρώτη νίκη στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους επικρατώντας 2-1 της Βάαλβαϊκ. «Κρύφτηκε» η μπάλα στο δεύτερο γκολ.

Αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα φιλικά παρουσιάστηκε ο Δικέφαλος, που παρά τις απουσίες πολλών παικτών που αναμένεται να είναι βασικοί, πέτυχε την πρώτη του φιλική νίκη στο τελευταίο τεστ. Ο Αγγελος Αναστασιάδης παρέταξε -όπως αναμενόταν- δύο διαφορετικές ομάδες, οι οποίες έδειξαν καλά στοιχεία κόντρα σε ένα σύνολο που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, όμως είναι σαφές ότι ακόμα χρειάζεται δουλειά για το τελικό μοντάρισμα. Εξαιρετική η εμφάνιση του Σλοβάκου εξτρέμ, Ρόμπερτ Μακ, στο πρώτο μέρος, με τον 23χρονο να δείχνει την ποιότητα του με το γκολ που πέτυχε και με τις ενέργειές του στα δεξιά της επίθεσης. Πολύ όμορφο το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, προϊόν εξαιρετικής ομαδικής προσπάθειας...

Με το «καλημέρα» στο ματς ο Δικέφαλος μπήκε πιο δυνατά και παρότι ο Γκολάσα κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ (9') άνοιξε το σκορ στο 14' μετά την ασίστ του Πόποβιτς και το δεξί πλασέ του Μακ στο τετ α τετ με τον Φαντάικ (1-0). Στο επόμενο κομμάτι του ματς το σύνολο του Αναστασιάδη έδειξε διάθεση να επιτεθεί όμως μετά το 25' έδωσε μέτρα στην αντίπαλό του, που κράτησε μπάλα και στο φινάλε το πρώτου μέρους ισοφάρισε με ένα «δώρο». Αυτό το έκανε στην Βάαλβαϊκ ο διαιτητής του ματς, ο οποίος έδωσε πέναλτι σε υποτιθέμενο σπρώξιμο του Πόποβιτς. Ο Ντάιτς ξεγέλασε τον Μελίσσα από τη βούλα και έκανε το 1-1, ενώ οι Ολλανδοί λίγο έλειψε να πάνε στα αποδυτήρια προηγούμενοι, όμως το τελείωμα του Καλάμπρο από κοντά πήγε στο δοκάρι.

Οπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και στο 53' μετά την εξαιρετική πάσα του Μάρτενς, ο Πολύζος βρέθηκε φάτσα με το γκολ όμως ο Φαντάικ του είπε «όχι». Γκολ έμελλε να έρθει δώδεκα λεπτά αργότερα, όταν μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των πιτσιρικάδων, ο Τσανδάρης έδωσε πάρε-βάλε στον Πόζογλου που έκανε το 2-1 στην κενή εστία. Ο παίκτης που έκανε την ασίστ ήταν μάλλον ο κορυφαίος στην επανάληψη και στο 71' προσπάθησε να σκοράρει με το στήθος αλλά κόπηκε πάνω στη γραμμή! Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος υπέρ του ΠΑΟΚ, για τον οποίο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο νεοαποκτηθείς, Φακούντο Περέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα