Δεν ξεχνούν Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Δεν ξεχνούν Αμπέντ στον Παναθηναϊκό

bet365

Ο Μεχντί Αμπέντ κόβεται από τη Νιούκαστλ και δεν αποκλείεται η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, παρά την πιθανή έλευση και του Ουασίμ Μπούι.

Ο Αλγερινός μέσος αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός στον Παναθηναϊκό και ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου τον έχει πάρει σε τουρνουά στην Ωκεανία για να τον ξανά δοκιμάσει.

Σύμφωνα με τους Άγγλους ο Αμπέντ θα κοπεί και η Sportday αναφέρει πως με την επιστροφή της Νιούκαστλ στο Νησία από την Ωκεανία (την ερχόμενη Κυριακή), ο Αλγερινός χαφ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή τη διαβεβαίωση έχουν οι «πράσινοι», έπειτα από τις νέα επαφές που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες με τη διοίκηση της Νιούκαστλ.

Πάντως, στις 30 Ιουλίου είναι ο αγώνας με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ και δεν αποκλείεται ο Αμπέιντ να χρησιμοποιηθεί και σε αυτό το παιχνίδι από τον Αλαν Πάρντιου. Ο Αλγερινός άσος θα ήθελε να επιστρέψει στο τριφύλλι, αφού δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής.

Οπως όλα δείχνουν στον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να ενισχυθούν με έναν ακόμα παίκτη για τη θέση του εξτρέμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα