Εσπευσμένη κλήση Αγκιλάρ από Ολυμπιακό

Εσπευσμένη κλήση Αγκιλάρ από Ολυμπιακό

Gazzetta team
Εσπευσμένη κλήση Αγκιλάρ από Ολυμπιακό

bet365

Οι... αναποδιές στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, έφεραν εκτάκτως στην Ελλάδα τον μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγκιλάρ!

Άσχημα ήταν τα νέα των τελευταίων ωρών στα ερυθρόλευκα μεταγραφικά... μέτωπα, με τον Μπόγιαν να κλείνει στην Στόουκ, τον Ντουρμάζ να «κάνει νερά», τον Αμραμπατ να μένει στην Τουρκία και δημοσιεύματα από την Αγγλία να παρουσιάζουν φευγάτο τον Σαβιόλα! Όλα αυτά, προκάλεσαν μία μικρή ταραχή στους πρωταθλητές Ελλάδος, που θέλουν να δώσουν τις απαντήσεις τους!

Έτσι, στην Ελλάδα έφτασε εσπευσμένα ο μάνατζερ του Μίτσελ, Μαριάνο Αγκιλάρ, μεστόχο να κάνει επαφές με τους διοικούντες του συλλόγου και να προετοιμάσουν το έδαφος για τις... βόμβες που θα ακολουθήσουν. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay», οι πρώτοι στην λίστα του Ισπανού αντζέντη, είναι οι Μπότια, Ρέγιες και Πέδρο Λεόν, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Τέλος, ακόμα ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει, είναι αυτό του Καστάνιος. Ο 21χρονος επιθετικός της Τβέντε, αν και είναι πάρα πολύ ακριβός, ενδέχεται να... παίξει δυνατά, αφού η ομάδα του αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και είναι ευάλωτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα