Νίκη Βόλου - Εθνικός Άχνας 2-2

Νίκη Βόλου - Εθνικός Άχνας 2-2

Νίκη Βόλου - Εθνικός Άχνας 2-2

bet365

Πολύ καλά δείγματα από την Νίκη Βόλου, που ήρθε ισόπαλη σε φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Άχνας.

Πολλά υποσχόμενη εμφάνιση, πραγματοποίησε η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία αντιμετώπισε τον Εθνικό Άχνας και εντυπωσίασε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με το τελικό 2-2 να αδικεί τις προσπάθειες των μπλε. Απόλυτος πρωταγωνιστής, ήταν ο Τζιώρας, που εδωσε δύο φορές το προβάδισμα στην ομάδα του. Πρώτα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 7' και ξανά στο 54'. Ο Χατζηβασίλης είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τους Κύπριους στο 51', ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ταλ στο 72’.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Ταΐρης (46’ Ταμπάκης), Αργυρίου (63’ Παπουτσογιαννόπουλος), Τσουκάνης, Ίβενς (63’ Καταρτζής), Αργύρης (63’ Καρασαλίδης), Αναστασόπουλος, Κοτσαρίδης (79’ Καντούτσης), Κορέτα (46’ Νικλητσιώτης), Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης (46’ Σκούρτης), Τζιώρας

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα