Δούλεψε την τακτική ο Πλατανιάς (pics)

Gazzetta team
Δούλεψε την τακτική ο Πλατανιάς (pics)

bet365

Στο κομμάτι της τακτικής επικεντρώθηκε την Τρίτη το τεχνικό επιτελείο του Πλατανιά στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι.

Πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης το πρωί και ασκήσεις τακτικής το απόγευμα περιελάμβαναν, μεταξύ άλλων, οι σημερινές προπονήσεις της ομάδας του Πλατανιά, στο Καρπενήσι, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιτούα, ο οποίος, ως γνωστόν, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας με την ομάδα και βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στο Καρπενήσι.

Σε ότι αφορά τον Τετέ, η κατάστασή του συνεχώς βελτιώνεται, με τον ποδοσφαιριστή να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεων, ανεβάζοντας ρυθμούς ολοένα και περισσότερο.

Για την Τετάρτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση και φιλικό αγώνα με τον Λεβαδειακό, με ώρα έναρξης τις 18.00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα