Πετράκης: «Εποικοδομητικά τα φιλικά»

Gazzetta team
Πετράκης: «Εποικοδομητικά τα φιλικά»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε για τα τρία φιλικά που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, τονίζοντας πως μόνο καλό κάνουν στην ομάδα...

Αναλυτικά όσα είπε στο site του ΠΑΣ:

«Ήταν χρήσιμο για μας που παίξαμε με μια ομάδα με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τις προηγούμενες που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα. Την δεδομένη χρονική στιγμή το παιχνίδι αυτό ήταν η αιτία να αναδειχθούν κάποια πράγματα που δεν είχαν προκύψει στους προηγούμενους αγώνες και είχαμε στο μυαλό μας να τα δουλέψουμε. Και τα τρία φιλικά ήταν πολύ εποικοδομητικά για εμάς. Η προσπάθεια συνεχίζεται και κάθε μέρα θέλουμε να βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας, ώστε να βρεθούμε στην καλύτερη κατάσταση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα