Αρνείται να πάει Ουκρανία η Κοπεγχάγη

Αρνείται να πάει Ουκρανία η Κοπεγχάγη

bet365

Μετά και την κατάρριψη του μοιραίου αεροσκάφους, η δανέζικη ομάδα κατέθεσε αίτημα στην UEFA, να γίνει σε ουδέτερο έδαφος το πρώτο ματς της με τη Ντνίπρο.

Οι 298 νεκροί που βρίσκονταν στο αεροσκάφος που... καταρρίφθηκε, έχουν αυξήσει κατακόρυφα τους φόβους σε όσους πρέπει να επισκεφτούν την Ουκρανία, όπου δεν λέει να κοπάσει η εμφύλια σύρραξη. Στην Κοπεγχάγη τρέμουν και μόνο στην ιδέα ότι θα πρέπει να επισκεφτούν το Ντνιπροπετρόβσκ στις 29 του μήνα για την αναμέτρηση με τη Ντνίπρο, την πρώτη του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το αίτημα κατατέθηκε επισήμως την Τρίτη το πρωί και αναμένεται η απόφαση. «Δεν γνωρίζουμε ποια ακριβώς είναι η θέση της UEFA, αλλά ελπίζουμε να μας απαντήσουν άμεσα και να σεβαστούν τους λόγους και τους φόβους μας», ήταν η τοποθέτηση της Κοπεγχάγης. Η αλήθεια πάντως είναι ότι μετά από αυτό που συνέβη στη μοιραία πτήση, δεν μπαίνεις σε αεροπλάνο, με προορισμό την Ανατολική Ουκρανία και η έδρα του αγώνα απέχει 300 χλμ από το Ντόνετσκ και το σημείο της πτώσης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα