Ο Στιλ προτρέπει τους Άγγλους να ξενιτευτούν

Ο Στιλ προτρέπει τους Άγγλους να ξενιτευτούν

Νίκος Ρόλλας
Ο Στιλ προτρέπει τους Άγγλους να ξενιτευτούν

bet365

Να πάρουν την απόφαση και να παίξουν στο εξωτερικό, προέτρεψε τους συμπατριώτες του, ο Λουκ Στιλ.

Οι Άγγλοι ποδοσφαιριστές σπάνια βγαίνουν εκτός του... νησιού, με τον Λουκ Στιλ να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Κάτι που αποτέλεσε την αφορμή για να μιλήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό του SkySports...

«Θα μιλήσω από την δική μου πλευρά. Οι Άγγλοι παίκτες θα πρέπει να προχωράνε... Δεν θα πρέπει να φοβούνται να παίξουν σε κάποια άλλη χώρα. Βλέπω πολλούς ξένους παίκτες να έρχονται στις ομάδες που είμαι και εδώ και να προσαρμόζονται εύκολα. Εκτός από το να μεταφέρω τα πράγματά μου στην Ελλάδα, δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα», είπε αρχικά.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Όλοι με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Με βοήθησαν να εγκατασταθώ και να προσαρμοστώ στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Για αυτό λέω οτι δεν είναι και τόσο δύσκολο να παίξεις σε μία ξένη χώρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα