Με Αγγέλη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα

Gazzetta team
Με Αγγέλη η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Προπονητής της ομάδας Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι ο Χρήστος Αγγέλης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα Κ17 των τμημάτων υποδομής.

Ο Χρήστος Αγγέλης, παρουσία του διοικητικού υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Γιώργου Ιωάννου και του Γενικού Αρχηγού της ομάδας Κ17, Γιάννη Δεβελέγγα υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του και στην συνέχεια δήλωσε στο pasgiannina.gr :

"Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Γιώργο Χριστοβασίλη και την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου και την τιμή που μου έκαναν να αναλάβω την θέση του προπονητή της ομάδας Κ17. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σαν Γιαννιώτης, ώστε να ανταπεξέλθω στην δουλειά που μου έχει ανατεθεί. Η ανάδειξη ποδοσφαιριστών από την Ήπειρο θα είναι οδηγός της προσπάθειάς μου."

* Ο Χρήστος Αγγέλης γεννήθηκε στα Ιωάννινα και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Β. Σαν προπονητής έχει εργασθεί : 2009-2010, υπεύθυνος ακαδημιών Αστέρα Ζωγράφου και προπονητής Κ18, 2010-2011, Προπονητής Α.Ο. Μελισσίων (άνοδος Δ΄Εθνική), 2011- 2012, προπονητής Γ.Σ. Καισαριανής και υπεύθυνος ακαδημιών, 2012, προπονητής Αστέρα Ζωγράφου, 2013 προπονητικό team A.O Πεύκης (άνοδος Γ Εθνική) και υπεύθυνος ακαδημιών. Σαν ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε Χαραυγιακό. Ηλιούπολη, Κεραυνό Κερατέας, Ηλυσιακό, Διαγόρα Ρόδου, και Πανιώνιο.

*Αύριο στο ΠΕΑΚΙ (18:00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας Κ17».

Από την άλλη, πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Κ20 του συλλόγου την Δευτέρα.

Τους νεαρούς ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν από την πλευρά της ΠΑΕ, το μέλος του Δ.Σ. και υπεύθυνος διοικητικού σχεδιασμού των τμημάτων υποδομής κος Γιώργος Ιωάννου, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν καλή χρονιά με υγεία, στην συνέχεια, μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Λευτέρη Ντούσκο, τους παρουσίασαν τον προπονητή Γιάννη Τάτση και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Ευάγγελο Τζιάρα που θα συνεργαστούν την νέα σεζόν.

* Φροντιστής της ομάδας Κ20 θα είναι ο Μιχάλης Ντούσκος, ενώ το ρόστερ αναμένεται να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα οπότε και θα ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα