Βόμβα με Σαβιόλα που πάει Αγγλία

Βόμβα με Σαβιόλα που πάει Αγγλία

Gazzetta team
Βόμβα με Σαβιόλα που πάει Αγγλία

bet365

Έτοιμος να λύσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό είναι ο Χαβιέρ Σαβιόλα, με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του να είναι πιθανότητα η Αγγλία για λογαριασμό της Σουόνσι ή της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Ο Σαβιόλα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, ωστόσο έναν χρόνο μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι όπως όλα δείχνουν η Αγγλία με την Σουόνσι και την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς να έχουν εκδηλώσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο μάνατζερ του Αργεντινού, Κριστιάν Οτέρο με δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, επιβεβαίωσε τα παραπάνω λέγοντας: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη λύση του συμβολαίου του Σαβιόλα, ο οποίος τώρα είναι ελεύθερος να μιλήσει με άλλους συλλόγους.

Πάντα ήθελε να παίξει στην Αγγλία και η φιλοδοξία του αυτή παραμένει ακόμα. Εξετάζουμε διάφορες κρούσεις από εκεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα