Προπονήθηκαν Μπαράλες και Ουσέρο

Προπονήθηκαν Μπαράλες και Ουσέρο

bet365

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς, τόσο ο Χερόνιμο Μπαράλες, όσο και ο Φερνάντο Ουσέρο.

Μοναδικός απών από τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του Στάικου Βεργέτη ήταν ο Δημήτρης Κουρμπέλης που έκανε θεραπεία.

Έτσι μπήκε στο τελικό στάδιο η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα-ρεβάνς της Πέμπτης (24/7) στην Τρίπολη (21.00) με τη Ροβανιέμι στα πλαίσια του δεύτερου προκριματικού γύρου στο EUROPA LEAGUE.

Ο προπονητής του Αστέρα Στάικος Βεργέτης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού, με τους ποδοσφαιριστές να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του Έλληνα προπονητή.

Η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα με την Ροβανιέμι θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα