Παπαδόπουλος: «Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες στον Ηρακλή» (pics)

Παπαδόπουλος: «Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες στον Ηρακλή» (pics)

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες στον Ηρακλή» (pics)

bet365

Οι φίλαθλοι του Ηρακλή γέμισαν το γήπεδο των Αμπελοκήπων αποθεώνοντας παίκτες και διοίκηση, με τον Νίκο Παπαδόπουλο να υπόσχεται ότι θα φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.

Από την μια η αλλαγή στην ΠΑΕ από την άλλη οι μεταγραφές, δεν ήθελε και πολύ οι φίλαθλοι του Ηρακλή να γεμίσουν το γήπεδο των Αμπελοκήπων. Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε το στίγμα του για τη χρονιά που ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες «Οι στόχοι για τον Ηρακλή είναι πάντα υψηλοί. Ξεκινάμε μια χρονιά με μεγάλη φιλοδοξία με όραμα που δώσαμε στον κόσμο. Όμως να μην λησμονούμε ότι ξεκινάνε τα πάντα από το μηδέν. Αρχίζουμε και οργανωνόμαστε σε όλους τους τομείς. Αυτό είναι εξίσου σημαντικό. Με τη δουλειά και βήμα βήμα θα μπορέσουμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Το πρώτο βήμα είναι αυτό που είπε και ο κ. Παπαθανασάκης.
Η ομάδα να είναι βιώσιμη και να έχει υγεία στα αποδυτήρια. Να έχει οικονομική υγεία. Να οργανωθούμε σε όλους τους τομείς. Όπως παλιά. Σε Μίκρα και άλλα. Έτσι οι παίκτες όταν τους παρέχεις τις κατάλληλες συνθήκες θα έρθουν πολύ πιο εύκολα. Αν ο παίκτης ξέρει ότι θα πληρώνεται θα μπορούμε να τον πείσουμε πιο εύκολα. Έτσι πήραμε και τους παίκτες με βαριά ονόματα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη παρουσία του εδώ και να είναι σίγουρος πως θα κάνω από τη μεριά μου ότι μπορώ για να φτιάξουμε ένα καλό σύνολο. Έχουμε χρόνο μπροστά μας. Θα κάνουμε οκτώ φιλικά, ώστε να δέσει η ομάδα και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Να το ευχαριστείται ο κόσμος».
Για τις μεταγραφές, είπε: «Σίγουρα θα πάρουμε κι άλλους παίκτες. Θα αποκτήσουμε ακόμα τέσσερις σίγουρα. Ο άνω των 24 αν μείνουν τρεις θα είναι κεντρικός αμυντικός. Έχουμε τις επιλογές μας. Τις επόμενες ημέρες θα τον κλείσουμε. Από κει και πέρα δεν θα πω τις άλλες θέσεις. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε έμπειρους παίκτες που έχουν παίξει κάτω των 24 ετών».
Για το θέμα του γηπέδου: «Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα. Είναι κάτι που το κοιτάει η διοίκηση και πιστεύω να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα